Tilslutning af dit blodsukkerappart til en computer.

Det er let at overføre data fra dit blodsukkerapparat fra Ascensia til din computer. Læs nedenstående information for oplysninger om tilslutning af dit apparat til en computer.

CONTOUR(R)NEXT USB, CONTOUR(R)USB, CONTOUR(R)NEXT LINK og CONTOUR(R)PLUS LINK 2.4 apparaterne kræver ikke et kabel til overførsel af data til computer. De kan tilsluttes direkte til computerens USB data port.

Hvis du har et CONTOUR(R) XTCONTOUR(R) PLUS, CONTOUR(R), BREEZE(R)2CONTOUR(R) TS, eller CONTOUR(R) LINK apparat, skal du rekvirere et Ascensia data kabel for at tilslutte dit apparat til din computer.

 

Datakablet er udviklet af Ascensia, så du har brug for at installere den korrekte kabel driver software før brug. (se nedenfor)

Download og installere kabel driver:

 

For at downloade den seneste version af driveren, klik venligst på nedenstående link:

CONTOUR(R) NEXT apparatet anvender et helt almindeligt USB til mikro USB kabel for at overføre data fra apparat til compyter. Dette kabel kan ikke rekvireres fra Ascensia, men er tilgængelig i de fleste elektronikforretninger eller mobiltelefonforretning. Kablet er kompatibelt med mange smartphones, så måske har du allerede et af disse kabel.