Σύνδεση του μετρητή σας με τον υπολογιστή σας

Η μεταφορά δεδομένων από έναν μετρητή της Ascensia σε υπολογιστή σας είναι εύκολη. Διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες και μάθετε πώς μπορείτε να συνδέσετε τον μετρητή σας με τον υπολογιστή σας.

Οι μετρητές Contour™NEXT USB, Contour™USB και Contour™NEXT LINK δεν απαιτούν κάποιο καλώδιο για τη μεταφορά δεδομένων σε έναν υπολογιστή. Κάθε ένας από αυτούς μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν σε μια θύρα USB του υπολογιστή.

Εάν διαθέτετε έναν μετρητή Contour™ XTContour™, BREEZE™ 2, ή Contour™ LINK θα χρειαστεί να προμηθευτείτε ένα καλώδιο από την Ascensia για σύνδεση του μετρητή σας με τον υπολογιστή σας. Υπάρχει διαθέσιμη μια βασική έκδοση καλωδίου για σύνδεση του μετρητή μέσω μιας θύρας USB του υπολογιστή.

Το καλώδιο αυτό είναι ιδιοκτησία της Ascensia, οπότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το σχετικό λογισμικό εγκατάστασης οδηγού καλωδίου πριν να το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. (δείτε παρακάτω)

Λήψη και Εγκατάσταση Λογισμικού Οδηγού Καλωδίου

Για να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού εγκατάστασης καλωδίου, παρακαλούμε κάντε κλικ στο παρακάτω link:

Ο μετρητής Contour™NEXT χρησιμοποιεί ένα καλώδιο τύπου USB 2.0 A Αρσενικό σε Micro B 5-pin αρσενικό για τη μεταφορά δεδομένων από τον μετρητή σε έναν υπολογιστή. Το καλώδιο αυτό δεν διατίθεται από την Ascensia αλλά μπορείτε να το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ή κινητής τηλεφωνίας. Το καλώδιο αυτό είναι συμβατό με πολλά smartphones, οπότε πολύ πιθανό να διεθέτετε ήδη έναν τέτοιο τύπο καλωδίου.