Koble ditt blodsukkerapparat til en datamaskin

Å overføre data fra Ascensias blodsukkerapparater til datamaskinen er enkelt. Les informasjonen nedenfor for å finne ut hva som trengs for å koble ditt apparat til en datamaskin.

Blodsukkerapparatene CONTOUR® USB, CONTOUR® NEXT USB, CONTOUR® NEXT LINK og CONTOUR® NEXT LINK 2,4 krever ikke en kabel for å overføre data til en datamaskin. Disse apparatene kan plugges direkte inn i datamaskinens USB-port.

Hvis du har en CONTOUR®, CONTOUR® XT, BREEZE® 2 eller CONTOUR® LINK blodsukkerapparat må du ha en kabel fra Ascensia for å koble apparatet ditt til en datamaskin.

Denne datakabelen er utviklet av Ascensia, så du må installere riktig drivere før du bruker den for første gang. (se nedenfor)

Last ned og installer driver til kabelen:

For å laste ned den nyeste driveren (for bruk med USB-kabelen), kan du klikke på linken nedenfor:

CONTOUR® NEXT bruker en USB 2.0 A hann til Micro B 5-pin hann-kabel for å overføre data fra blodsukkerapparatet til en datamaskin. Denne kabelen kan ikke kjøpes fra Ascensia, men er tilgjengelig i elektronikkavdelingen i de fleste butikker eller fra en forhandler av mobiltelefoner. Denne kabelen er kompatibel med mange smarttelefoner, slik som Samsung GALAXY, HTC™ Evo, og nyere Blackberrie, det kan hende at du allerede har denne type kabel.